Businessclub Roda JC Kerkrade te gast bij sponsor Acaleph.

Woensdag 12 februari was de businessclub van Roda JC Kerkrade te gast bij sponsor Acaleph.
Acaleph is een gedegen partner op het gebied van BHV, AED en EHBO cursussen. Ook zijn zij dé partner in VCA opleidingen en luchtvaarttrainingen op maat. Een oud-hollands gezegde luidt; “als hadden komt, is hebben te laat” en niets is minder waar. Acaleph geeft de betrokken medewerkers op hun eigen werkplek gerichte veiligheidsinstructies, desgewenst gevolgd door periodieke bijscholing, herhaling en/of begeleiding. Onnodige risico's leren zij zo tijdig onderkennen en voorkomen.De business clubleden werden deze avond onderworpen aan een minicursus brandbestrijding en een Frequent Flyer Training.
Zij ervaarden hoe is het is om in een vliegtuig geconfronteerd te worden met brand, hitte en rookvorming. Acaleph beschikt namelijk over een Flight Safety Simulator waarin luchtvaartpersoneel leert hoe om te gaan met voorkomende calamiteiten aan boord tijdens de vlucht. De trailer van de Acaleph truck is uitgerust met een interieur van een echt vliegtuig (inclusief de laatste nieuwe technische snufjes). Met handige tips werd het vliegtuig weer verlaten. We weten nu namelijk waarom het verstandig is een pen mee aan boord te nemen?

Ook werd ervaren hoe het is om opgesloten te zitten in een brandend huis met rookvorming waarbij de uitgang gezocht moest worden. Natuurlijk kreeg men van tevoren tips over wat te doen wanneer een huis in lichterlaaie staat en je jezelf en anderen in veiligheid brengt.

Tussen deze workshops door werd er heerlijk genoten van een smakelijk Walking Dinner om even bij te komen van alle indrukken en inspanningen!

Door de goede zorgen van Joey, Will en Sonja Nijsten en chef-kok Luciën van Dijk heeft iedereen een hele plezierige en interessante avond gehad.

Roda JC dankt de familie Nijsten voor de gastvrije ontvangst en iedereen die aanwezig was. Het was een zeer geslaagde avond!

12 februari 2014 Acaleph Netwerken Nieuwe Stijl

Geplaatst op: 17-02-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK