Ton Caanen Technisch Directeur Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade heeft overeenkomst bereikt met Ton Caanen over de functie van Technisch Directeur. De 49-jarige Limburger tekent een contract tot medio 2018 bij de eredivisionist.
Caanen was aan het begin van dit millennium al hoofd jeugdopleiding bij Roda JC. Vervolgens was hij in verschillende technische functies werkzaam bij een groot aantal buitenlandse clubs zoals Maccabi Tel Aviv, Metalurg Donetsk, AEK Larnaca en Apollon Limassol. Caanen was sinds afgelopen juli weer aan Roda JC verbonden als Technisch Adviseur voor buitenlandse projecten.


Ton Caanen

Algemeen Directeur Wim Collard over de aanstelling van Caanen: “Met het aantrekken van Ton Caanen geven we onze gewenste invulling aan de vacante positie van technisch directeur. Hij heeft in de eerste plaats enorme ervaring in de voetballerij en daarnaast beschikt hij over een groot netwerk. Voor ons is hij de ideale kandidaat om mede invulling te geven aan de volgende stap binnen onze club.”

Ton Caanen zal komende maandag 19 oktober in het Parkstad Limburg Stadion gepresenteerd worden aan de media.


Geplaatst op: 16-10-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK