Kleedkamersessie met Tessuto Divino

Als official partner in het op maat gemaakte clubkostuum van Roda JC wilt Tessuto Divino u van harte uitnodigen voor een exclusieve en unieke ervaring.
Op dinsdagochtend 4 november tussen 07.00 en 10.00 uur en op woensdagmiddag 5 november tussen 16.00 en 20.00 uur heten wij u van harte welkom in de kleedkamer van het Parkstad Limburg Stadion om kennis te maken met de wondere wereld van het maatpak. Laat u inspireren door de bijzondere Italiaanse stoffen en het uitgebreide palet van persoonlijke opties. Wij nemen u graag mee op de gepassioneerde ontdekkingstocht van het creatief proces en de perfecte maten.

In iedere man schuilt een kwajongen. The Rebel Gentleman is stijlvol met een twist. Tessuto Divino gelooft in het traditionele ambacht van de kleermaker in combinatie met een eigentijds en gedurfd tintje. Met als resultaat dat uw maatpak een spiegel is van het succes in uw leven.

Uiteraard wordt er op beide dagen ook gezorgd voor de inwendige mens met een smakelijk broodjesbuffet om de dag goed mee te beginnen of te eindigen.
Mocht u interesse hebben in een kennismaking of meetsessie met kleermaker Willem Marten op dinsdag 4 november tussen 07.00 en 10.00 uur of op woensdag 5 november tussen 16.00 en 19.00 uur gelieve een e/mail te sturen aan willem.marten@tessutodivino.nl.

Wij hopen u te begroeten, tot dan!Geplaatst op: 16-10-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK