20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Lemmens Transport B.V. rugsponsor tijdens FC Utrecht - Roda JC Kerkrade

Lemmens Transport B.V. zal tijdens de wedstrijd FC Utrecht - Roda JC Kerkrade met haar naam op de achterzijde van het Roda JC shirt pronken. Naast onze trouwe rugsponsor Medisana, is Lemmens Transport B.V. hiermee de tweede rugsponsor van de wedstrijd.
Lemmens Transport is een dynamisch bedrijf met een gezonde portie “Limburgse Passie" dat sinds 1996 gevestigd is op Maastricht Airport. Voor directeur Jan Lemmens, iemand met Kerkraadse roots, was de keuze snel gemaakt om naast de sponsering van Roda JC ook een talent uit de jeugdopleiding te adopteren.

"Wij als logistieke dienstverlener en “teamplayer“ houden ons dagelijks bezig met courier- cq. (spoed) vrachten, zowel klein als groot, van envelop tot volledige trailerlading. Tevens fijnmazige 24-uurs distributie door de gehele Benelux voor zowel business to business en business to consumer (ook voor webwinkels). Door de centrale ligging in de euregio maken klanten graag gebruik van ons warehouse voorzien van een vloeistofdichte vloer speciaal geschikt voor milieu belastende stoffen. Dit alles gecombineerd met de aanwezige douane faciliteiten maakt ons tot een aantrekkelijke "speler“ in de euregio en daarbuiten."


"Sinds 2010 maakt Inco´92 BV deel uit van onze “selectie" in de Lemmens-Groep. Deze tak van onze organisatie is gespecialiseerd in het aanvragen van vergunningen/ontheffingen en het verzorgen van begeleidingen door geheel Europa voor exceptioneel transport. Tevens zijn aspecten als routeverkenning, politie, overheidsinstanties, verwijderen straatmeubilair, etc. geen issue."

Klik hier voor meer informatie over Lemmens Transport B.V.

Geplaatst op: 15-10-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK