Paulissen ontvangt schorsing; Raykov, Papazoglou en Church geen onderdeel meer van 1e elftal

Roda JC en Mitchel Paulissen hebben het schikkingsvoorstel (4 wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk) van de KNVB geaccepteerd. Paulissen ontving in het duel met Vitesse na 82 minuten een directe rode kaart van arbiter Bas Nijhuis.
Dit betekent dat Paulissen niet inzetbaar is in de komende twee Play-off duels en in de eventuele heenwedstrijd in de finaleronde van de nacompetitie.

Voor de club is deze rode kaart bovendien aanleiding om Paulissen disciplinair te straffen. Deze week wordt de middenvelder teruggezet naar het tweede elftal.

Raykov en Papazoglou
Daarnaast heeft de technische staf aan Simeon Raykov en Thanasis Papazoglou laten weten dat ze voor het restant van dit seizoen geen onderdeel meer zijn van het eerste elftal. De club gaat verder niet inhoudelijk in op de redenen hiervan.

Church
Simon Church heeft aangegeven fysiek en mentaal nog niet klaar te zijn voor de Play- offs en komt dit seizoen dus ook niet meer in actie voor Roda JC.

Van Son
Jens van Son is door de technische staf juist weer teruggehaald bij de selectie. De middenvelder maakte na de winterstop onderdeel uit van het beloftenelftal en krijgt nu een nieuwe kans om zich te bewijzen bij hoofdtrainer Yannis Anastasiou.

Ananou
Frederic Ananou is door de Duitse voetbalbond opgeroepen om deel te nemen aan het WK- Onder 20 in Zuid- Korea. De talentvolle verdediger komt dit seizoen daarom ook niet meer in actie voor Roda JC. De club wenst 'Freddy' alle succes toe.
Geplaatst op: 15-05-2017
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK