20/21
2341verkochte seizoenkaarten

Roda JC pakt punt tegen FC Eindhoven

Roda JC Kerkrade heeft het uitduel tegen FC Eindhoven met 1-1 gelijkgespeeld. Roda JC kwam al vroeg op achterstand, maar een kwartier voor tijd scoorde Ugbo de gelijkmaker.
Roda JC keek al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aan. Na drie minuten spelen schoof Bourard de bal langs doelman Muyters in de verre hoek. Na een kwartier kreeg Durwael, oud speler van FC Eindhoven, een grote kans op de gelijkmaker. Hij schoot de bal echter hoog over. Hierna kregen beide ploegen wat kansen, maar echt gevaarlijk werd het niet.

Na rust bleef Milts in de kleedkamer achter, voor hem in de plaats kwam Romario Rösch. Roda JC voerde direct de druk op wat resulteerde in een goede kans voor Croux. De belg leek de gelijkmaker binnen te schieten, maar zijn schot ging nét naast de paal.


Een kwartier voor het eindsignaal was het wel raak. Na een voorzet van Croux knikte Ugbo de bal langs doelman Swinkels, 1-1. In de slotminuten van de wedstrijd moest Muyters nog ingrijpen. Met een knappe reflex kon hij voorkomen dat FC Eindhoven weer op voorsprong kwam. Werker kreeg vlak hierna nog een kans op de winnende treffer, maar zijn schot werd uiteindelijk makkelijk gepakt door de doelman, eindstand 1-1.

Opstelling Roda JC Kerkrade: 1. Muyters, 13. Schlösser, 3. Werker ©, 4. Jensen (85' Verburgh), 33. Durwael, 8. Cotán (88' Prtajin), 6. Klaasen, 24. Souren, 11. Croux, 9. Ugbo, 14. Milts (46' Rösch)

Opstelling FC Eindhoven: 1. Swinkels, 2. Pijnenburg, 3. Seedorf (46' Vermeulen), 4. Biemans, 6. Essikal, 7. Daniels (67' Cicilia), 11. Bourard, 17. Lopes, 25. De Rooij (78' Makasi), 26. Sleegers, 29. Idzes


Wat. Een. Sfeer.

FC Eindhoven - Roda JC Kerkrade (13-10-2019)

Geplaatst op: 14-09-2019
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK