20/21
2341verkochte seizoenkaarten

Medisana maatschappelijk partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Vitesse

Roda JC kent Medisana inmiddels al voor het 5e seizoen als de trouwe rugsponsor en die ook in minder goede tijden als loyale sponsor en fan achter de club bleef staan.
Medisana Benelux NV bestaat dit jaar 15 jaar en mag zich inmiddels de marktleider in consumentenelectronica op het gebied van gezondheidscontrole, beauty en wellness noemen.

Vanaf dit seizoen is Medisana de rugsponor van Roda JC G-Stars. “Het is een fantastich gevoel voor deze voetballers dat ook op hun tenue Medisana op de rug prijkt, net zoals bij de profs", aldus Charlotte Kerckhoffs, Finance Director van Medisana.

Bij de aftrap van het seizoen 2016-2017 is op 7 augustus jl. de rolstoel dug-out geopend. Medisana zal samen met Roda JC Midden in de Maatschappij de hospitality verzorgen: de Medisana-gastheer/gastvrouw zal deze bezoekers voorzien van een drankje, een kopje koffie en in de koudere (winter)periode van een lekkere warme fleecedeken. Medisana is immers specialist in verwennen, relaxen, warmpjes erbij zitten en wil dit gevoel ook graag bij deze bezoekers overbrengen. Charlotte: "We hopen dat deze supporters volop kunnen genieten van een unieke beleving vanaf deze mooie plekken in dit fantastische Parkstad Limburg Stadion"Ook u kunt Maatschappelijke Partner van de wedstrijd worden en de maatschappelijke kracht van Roda JC versterken. Kijk voor meer informatie op www.rodajc.nl/maatschappij of neem contact op via mhouben@rodajc.nl
Geplaatst op: 14-08-2016
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK