20/21
2176verkochte seizoenkaarten

Roda JC wint vierde oefenduel van Gladbach II

Roda JC Kerkrade startte wederom met Robert Klaasen in de basisopstelling. Verder waren er ook basisplaatsen voor Mertens, Gobitaka, Ahidar (matchwinner tegen EVV), Durwael, Alonso, Helder en Prjajin.
In de openingsfase ging het duel redelijk gelijk op. De eerste goede kans voor Roda JC kwam van de voet van de Kroatische spits Prtajin. Echter was het Gladbach dat na 17 minuten op een 1-0 voorsprong kwam. Dit was tevens ook de ruststand.

Na rust verschenen Van Eijma en Verburgh aan de aftrap, Werker en Souren mochten op de bank plaatsnemen. Niet veel later viel de gelijkmaker. Testspeler Gobitaka bleef kalm en schoot de bal in de lange hoek, 1-1. Kort daarna kwam Prtajin alleen voor de doelman. De Kroatische spits maakte geen fout en zette Roda JC op een 1-2 voorsprong. Hoofdtrainer Jean-Paul de Jong wisselde daarna 8 spelers. Schütte, Flapper, Vanhove, Tanriver, Jap Tjong, Brrou, Stassen en Remans mochten de wedstrijd uitspelen. Dit resulteerde niet meer in een doelpunt. Eindstand 1-2.
Geplaatst op: 14-07-2019
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK