20/21
2568verkochte seizoenkaarten

Jegers Advocaten shirtsponsor van Roda JC tijdens Fortuna Sittard - Roda JC Kerkrade

Met trots kan Roda JC Kerkrade melden dat Jegers Advocaten uit Heerlen de prominente plek op de voorkant van het Roda JC shirt inneemt tijdens de derbywedstrijd Fortuna Sittard - Roda JC Kerkrade op zaterdag 13 september 2014 om 19.45 uur. Roda JC Kerkrade dankt Jegers Advocaten voor het vertrouwen!

Over Jegers Advocaten

Jegers Advocaten is gevestigd te Heerlen en bestaat uit twee advocaten: mr. Björn Jegers en mr. Frank Teerling. Vele personen vinden inmiddels hun weg naar Jegers Advocaten voor rechtsbijstand op diverse rechtsgebieden.

"Vanwege de nauwe band met Roda JC is Jegers advocaten er trots op overeenstemming te hebben bereikt om als shirtsponsor te fungeren tijdens de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard", aldus Björn Jegers, zelf fanatiek Roda JC- supporter.  Hij geeft aan dat er veel supporters van Roda JC bekend zijn met het advocatenkantoor. 

Zelf is Jegers zeer actief op het gebied van Jeugdrecht. "Ik juich de ontwikkeling, dat Roda JC zich maatschappelijk inzet voor jeugdigen in de regio Parkstad, dan ook van harte toe," vertelt hij.

Roda JC, de Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij en Jegers advocaten hebben daarom besloten de samenwerking te zoeken met Xonar, een organisatie die kinderen in moeilijkheden helpt.

In overleg met Xonar zal een groep kinderen worden uitgenodigd om de wedstrijd Roda JC – Jong Ajax op zaterdag 20 september te bezoeken. "Deze kinderen willen we een onvergetelijke dag bezorgen in het Parkstad Limburg Stadion", besluit Jegers.

Klik hier voor meer informatie over Jegers Advocaten.
Geplaatst op: 13-09-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK