Steun Roda JC in de derby tegen MVV Maastricht!

Op zondag 24 maart staat dé Limburgse derby op het programma. Om 16.45 uur wordt er in het Parkstad Limburg Stadion afgetrapt tussen Roda JC en MVV.
Verkoopregels
Seizoenkaarthouders kunnen maximaal 3 extra kaarten kopen voor deze wedstrijd (met uw seizoenkaart heeft u automatisch toegang tot deze wedstrijd; u kunt maximaal 3 kaarten bijbestellen). Clubkaarthouders kunnen in totaal 3 kaarten kopen voor deze wedstrijd.

Online verkoop
Seizoenkaarthouders én clubkaarthouders kunnen online tickets bestellen via www.rodajc.nl/tickets of eenvoudig via de Roda JC app.

Bent u wél in het bezit van een seizoenkaart / clubkaart maar heeft u nog géén log-in gegevens voor www.rodajc.nl/tickets? Stuur een e-mail naar account@rodajc.nl en vermeld daarin uw relatienummer. Uw relatienummer staat op de achterkant van uw seizoenkaart / clubkaart en begint met 11 of 93.

Fysieke verkoop
U kunt op vertoon van uw seizoenkaart of clubkaart 3 tickets kopen bij het loket naast de receptie van het Parkstad Limburg Stadion. LET OP:
  • Voor deze wedstrijd is het niet mogelijk om tickets te kopen in de Fanshop.
  • Kassa 2 (Oost) is op de wedstrijddag GESLOTEN.
Openingstijden receptie Roda JC
Het loket van de receptie van het Parkstad Limburg Stadion is te bereiken via de hoofdingang en is geopend op onderstaande tijden:
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00

Voor vragen omtrent de wedstrijd Roda JC - MVV, tickets, openingstijden of verkoopmomenten kunt u contact opnemen via info@rodajc.nl of via 045-6317000.

Om uw log-in gegevens op te vragen stuurt u een e-mail naar account@rodajc.nl en vermeld u daarin uw relatienummer. Uw relatienummer staat op de achterkant van uw seizoenkaart / clubkaart en begint met 11 of 93.
Geplaatst op: 13-03-2019
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK