Wedstrijdsponsor Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag: Brand bierbrouwerij

Vastelaovend vieren. Limburgers weten hoe dat moet. Het zijn drie dolle dagen waar je je op voorbereidt en waar je naar toe leeft. Eigenlijk net zo als wij dat op de brouwerij doen.
We beginnen al vroeg met het inkopen van de beste ingrediënten en we plannen ons brouwproces zorgvuldig zodat we met carnaval ruim voldoende bier op voorraad hebben. Precies zo werken de vastelaovendvierders naar het feest van het jaar toe. Iedereen is samen aan de slag. "Vastelaovend make v'r same!"



Zoals onze brouwerij onlosmakelijk met carnaval verbonden is, zo zijn wij ook innig verbonden met Roda JC. De club kan niet zonder supporters en sponsors. Ook dat begrijpen wij als brouwerij als geen ander. Wij kunnen het immers ook niet alleen. Daarom vinden wij dat er een aantal keren per jaar iets extra's gedaan mag worden voor de club en haar supporters.

Roda JC - ADO den Haag is zo'n dag. Brand bier sponsort niet alleen het vuurwerk vóór de wedstrijd, maar zorgt ook voor de juiste sfeer en muziek. En omdat het helemaal past bij deze tijd van het jaar is ook hier de link gelegd met de Vastelaovend. Want ook de sfeer in het stadion "make v'r same!"

Geplaatst op: 13-02-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK