20/21
2341verkochte seizoenkaarten

Jurgens-Partners Zuid shirtsponsor van Roda JC tijdens Roda JC – N.E.C.

Jurgens – Partners Zuid zal tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade – N.E.C. de prominente plek op de voorkant van het Roda JC shirt innemen. Hiermee zijn zij gedurende de wedstrijd van aanstaande vrijdag shirtsponsor van de Kerkraadse club.
Jurgens – Partners Zuid is de nieuwe Limburgse norm voor Executive Search en Interim Management. Zusterbedrijf van de bekende Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten. Een familiebedrijf met filialen tussen Venray en Maastricht. Een uitzendorganisatie die staat voor kwaliteit en toegevoegde waarde.

Jurgens - Partners Zuid is gespecialiseerd in het werven en selecteren van ervaren professionals. Het gaat dan om uitdagende structurele functies en interim opdrachten binnen vrijwel elk segment. Jurgens – Partners Zuid is in staat om u te ondersteunen met doordachte oplossingen.

Buiten Limburg is Jurgens – Partners reeds vele jaren een gevestigde naam. Constant Jurgens startte het bedrijf 12 jaar geleden en kan bogen op ruime ervaring en een stabiele orderportefeuille. Vanaf nu dus ook actief in Limburg. De dienstverlening wordt ingevuld door Constant Jurgens, Harm Wiertz en Paul Schiffelers. Vanaf 1 januari 2015 is Ivo Franssen als consultant toegevoegd aan de organisatie.

Geniet vrijdag samen met Jurgens-Partners Zuid en Wiertz Personeelsdiensten van Limburgse passie tijdens Roda JC – N.E.C.!


Over Wiertz Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten is een snel groeiende Limburgse uitzendorganisatie. Vanuit tien vestigingen in Limburg en het Duitse grensgebied zijn ruim 2000 uitzendkrachten aan het werk voor 500 bedrijven. Wiertz Personeelsdiensten onderscheidt zich door pro-actief, persoonlijk, dichtbij en betrokken invulling te geven aan haar status van toonaangevend intermediair op de (flexibele) arbeidsmarkt. Het familiebedrijf wil met gevoel voor de markt continue de beste oplossingen bieden voor flexibele arbeid, van starters tot professionals, van ongeschoold tot wetenschappelijk niveau. Kijk ook op www.wiertz.com voor meer informatie.

Over Jurgens-Partners Zuid

Jurgens-Partners Zuid is gespecialiseerd in het werven en selecteren van ervaren professionals. Het gaat dan om uitdagende structurele functies en interim opdrachten binnen vrijwel elk segment. Jurgens-Partners Zuid is een joint venture tussen Jurgens-Partners en Wiertz Groep. 


Geplaatst op: 12-12-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK