SLO'er Cyril Engels in dienst van Roda JC

Vanaf heden zal Supporter Liaison Officer Cyril Engels voor een aantal uren vast in dienst komen van Roda JC. Engels vervult sinds het seizoen 2016-2017 de rol van SLO‘er voor Roda JC, maar krijgt vanaf nu een officiële functie binnen de club.
De 37- jarige aanwinst binnen de Roda-geledingen is de dynamische schakel tussen de club en de supporters. Hij zorgt ervoor dat de relatie tussen beide partijen goed en intensief is en bovendien is hij mede verantwoordelijk voor het supportersbeleid binnen de club. Daarnaast staat hij supporters bij om het wedstrijdbezoek voor hen zo aangenaam mogelijk te maken. Hij is kortom de spreekbuis namens de club richting supporters en andersom.

Algemeen Directeur Wim Collard: “Cyril heeft het afgelopen jaar aangetoond dat zijn rol een absolute meerwaarde is voor de club. Hij zorgt met zijn ideeën ervoor dat de afstand tussen club en supporter wordt verkleind. Met het in dienst nemen van Cyril willen we niet alleen onze waardering uitspreken, maar tekent het ook onze ambitie om onder meer het supportersbeleid verder te verbeteren en te professionaliseren".

Cyril Engels over zijn contract ondertekening bij Roda JC: "Na een eerste bewogen jaar als SLO‘er ben ik zeer blij dat mijn inzet wordt beloond met een contract bij Roda JC. Dit vertrouwen geeft mij de motivatie om me nog meer in te zetten voor de supporters en voor Roda JC, om zo de verstandhouding tussen club en fans nog verder te optimaliseren."

Meer informatie over de SLO'er via deze webpagina of via de officiële Facebook pagina van de SLO'er Roda JC.
Geplaatst op: 12-10-2017