20/21
2568verkochte seizoenkaarten

Roda JC Kerkrade Talentenforum

Het motto van het Roda JC Talentenforum is: ‘Samen bouwen we aan de (voetbal)toekomst van onze regio en creëren een meerwaarde met elkaar‘.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een belangrijk onderdeel in de hedendaagse bedrijfsvoering. Dit is ondernemen op een manier dat een bedrijf iets teruggeeft aan de samenleving. Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en voordelen van MVO in. Middels sponsoring van de projecten van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij kunt u laten zien dat uw bedrijf MVO hoog in het vaandel heeft staan. De sponsorgelden die de maatschappelijke stichting van Roda JC ontvangt, worden direct gelabeld aan de door u gekozen projecten.

Het Talentenforum onderscheidt 8 sponsorgradaties. Een maatschappelijk partner (t.w.v. €25.000) wordt structureel meegenomen in alle communicatie rondom stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij, inclusief het opstellingsformulier tijdens wedstrijden en alle persberichten. Vanaf de Premium pakketten tot en met de Club van 100, kan er gekozen worden voor sponsoring op projectniveau. Dit betekent dat deze partners meegenomen worden in de communicatie van de specifieke projecten. Per project zijn er tegenprestaties opgesteld.

Geplaatst op: 12-08-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK