20/21
2341verkochte seizoenkaarten

JORC Industrial shirtsponsor Roda JC tijdens RKC Waalwijk - Roda JC Kerkrade

Met trots kan Roda JC Kerkrade melden dat JORC Industrial tijdens de wedstrijd RKC Waalwijk - Roda JC van aanstaande vrijdag 16 januari 2015 de prominente plek op de voorkant van het Roda JC shirt inneemt. JORC Industrial is daarmee shirtsponsor van Roda JC tijdens deze wedstrijd. Roda JC dankt JORC Industrial voor het vertrouwen!
Over JORC Industrial
JORC Industrial, een wereldwijd opererende persluchtcondensaatmanagement specialist van Nederlandse oorsprong met haar hoofdvestiging in Heerlen.

Wij produceren en leveren condensaataftappen, olie-/waterscheiders en persluchtbesparingsproducten aan distributeurs, compressordealers en fabrikanten in meer dan 100 landen. JORC Industrial is toegewijd om de standaard te zetten bij het helpen van onze klanten in het voorzien van hun behoeftes op het gebied van condensaatmanagement.

Klik hier voor meer informatie over JORC Industrial BV.

Het JORC team wenst de Roda JC selectie veel succes tegen RKC en het verdere verloop van de competitie op naar de eredivisie!
Geplaatst op: 12-01-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK