Voorbeschouwing Jong Ajax - Roda JC Kerkrade

Roda JC gaat in de 24e speelronde van de Keuken Kampioen Divisie op bezoek bij Jong Ajax. De Amsterdammers ontvangen het team van Robert Molenaar vanavond op Sportpark De Toekomst.
Roda JC staat na 23 speelronden met 38 punten op de zesde plaats. Vorige week verloor Roda JC in eigen huis met 1-2 van Almere City FC. De ploeg uit Amsterdam bezet momenteel de dertiende plaats op de ranglijst. Als Roda JC vanavond weet te winnen, slaat het een gat van acht punten met Jong Ajax.

Vorm
Roda JC pakte 7 punten uit de laatste vier wedstrijden (2W-1G-1V). Het team van hoofdtrainer Robert Molenaar wil een goed resultaat boeken in Amsterdam om aansluiting te blijven houden met de top 5. Het team van Michael Reiziger wist maar één van haar laatste vijf wedstrijden te winnen (1W-2G-2V). De laatste winst was op 21 december. Toen werd Sparta thuis verslagen met 2-0. Afgelopen week speelde Jong Ajax uit gelijk bij FC Dordrecht: 3-3.

Historie
Jong Ajax trof Roda JC één keer eerder in competitieverband in Amsterdam. Het duel tussen de twee ploegen eindigde toen in een gelijkspel: 3-3. Roda JC kwam toen terug van een 3-0 achterstand. De doelpunten kwamen op naam van Hicham Faik (2x) en Anco Jansen. Eerder dit seizoen wist Roda JC thuis met 2-1 te winnen van Jong Ajax. Mario Engels wist toen tweemaal het net te vinden.

Volg Jong Ajax - Roda JC
Wil je maandag niks missen van het duel Jong Ajax - Roda JC? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Roda JC op Twitter, Instagram en Facebook en zorg dat uw pushmeldingen aan staan op uw Roda JC app.

Jong Ajax – Roda JC
Datum: Maandag 11 februari
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Sportpark De Toekomst
Scheidsrechter: Martin Pérez

Kaartverkoop
Wilt u de wedstrijd Jong Ajax - Roda JC bezoeken? Ga voor tickets naar www.rodajc.nl/tickets

Laatste resultaten

Uit
16/02/2015 Jong Ajax - Roda JC Kerkrade 3-3

Thuis
20/09/2014 Roda JC Kerkrade - Jong Ajax 1-0
17/08/2018 Roda JC Kerkrade - Jong Ajax 2-1

Geplaatst op: 11-02-2019
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK