20/21
2176verkochte seizoenkaarten

Tweede editie TVMuzycap vindt plaats in het Parkstad Limburg Stadion

Op 23 mei a.s. kunnen talenten met een beperking laten zien wat ze allemaal in huis hebben op een middag die wordt georganiseerd in de businessclub van het Parkstad Limburg Stadion door stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij en de werkgroep TVMuzycap.
Roda JC biedt podium voor talenten met een beperking

De talenten die deelnemen hebben kwaliteiten op het gebied van toneel, zang en muziek, literatuur en beeldende kunst. Tevens zijn zij getalenteerd op het gebied van gastvrijheid, horeca, organisatie en het maken van filmproducties. De middag kent podiumpresentaties, een talentenroute, een expositie met beeldende kunstwerken, informatieve stands en wordt gepresenteerd door cabaratier, zanger en tevens ambassadeur van TVMuzycap Jack Vinders uit Kerkrade. De middag begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur en is vrij toegankelijk voor publiek. In een programmaboekje zullen de artiesten, de optredens en de route vermeld worden.TVMuzycap, festival van talenten met een beperking, vindt het tweede jaar op rij plaats. De succesvolle try-out was 21 juni 2013 tijdens het jubileumprogramma van Fanfare St.Cecilia in Bocholtz. Zo’n 100 artiesten met een beperking zongen de sterren van de hemel en het muzikale talent spatte er van af. De vele lovende reacties van deelnemers, begeleiders en bezoekers gaf de organisatie de zet om een tweede editie TVMuzycap te organiseren. Dit mede doordat mensen met een beperking doorgaans weinig kans hebben hun talenten te presenteren.

Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij bouwt een brug tussen mensen, bedrijven en overheden. Vanuit drie pijlers “Jeugd, Gezondheid en Respect” organiseert de stichting projecten voor bijvoorbeeld ouderen, kwetsbare jongeren en verschillende wijkprojecten. Met TVMuzycap kan daar een project voor talenten met een beperking aan toegevoegd worden. Voorafgaand aan TVMuzycap vindt voor sponsoren en genodigden een netwerklunch plaats.

Geplaatst op: 11-02-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK