Roda JC Kerkrade legt Marcos Gullón vast

Nadat Roda JC Kerkrade eerder al Jordy Buijs, Kristoffer Peterson, Ugur Inceman en Rydell Poepon tijdens deze winterperiode wist te strikken, heeft de club nu ook overeenstemming bereikt met Marcos Gullón. De middenvelder annex verdediger komt over van het Cypriotische Apollon Limasol.
De 27- jarige Spanjaard tekent een contract tot en met het einde van het seizoen. Gullón maakte bij Villarreal Club de Futbol zijn debuut in het betaald voetbal, nadat hij bij die club ook de jeugdopleiding had doorlopen. Via Real Racing Club de Santander, waar hij twee seizoenen verbleef, verkaste hij naar Apollon Limasol. Hier stond hij drie jaar onder contract.

Technisch directeur Ton Caanen over Marcos Gullón: “Marcos is een speler die zowel op het middenveld als in de verdediging kan spelen. Hij neemt bovendien de nodige routine met zich mee. Wij zijn overtuigd van zijn kwaliteiten en zijn dus zeer content dat we hem als de volgende aanwinst kunnen verwelkomen".
Geplaatst op: 11-01-2016
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK