20/21
2568verkochte seizoenkaarten

Blind vertrouwen! 'Spring maar achterop bij mij' geslaagde kick- off zakelijk activiteitenprogramma!

Maandag 8 september was de Kick-off van de nieuwe zakelijke activiteitenkalender van Roda JC Business met "Spring maar achterop". Centraal stond 'Blind vertrouwen'
“Ineens was het donker, ik zag niks meer en voelde direct de afhankelijkheid. Je weet dat er tandems gereed staan maar vind dan je fiets maar eens en klim er bovenop. Roda JC Kerkrade trainer René Trost hielp me in het zadel. Poeh, en dan zit je achterop bij Roda JC speler Ard van Peppen die de regie in handen heeft. Hij zei dat we links zouden afslaan, en we gingen rechts! Hoe wil ik je dan vertrouwen, roep ik”.

Vertrouwen stond centraal in het eerste event voor de business clubleden van Roda JC Kerkrade. 
Het belang van onderlinge communicatie en moeten samenwerken, vertrouwen geven en vertrouwen ontvangen om samen een doel te bereiken: ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk weer terugkeren in de Eredivisie.

Om 17.00 uur begon het event en heetten Benjamin van Leer en Guy Ramos de gasten van harte welkom. Men werd ontvangen op de grasmat. Het zonnetje scheen waardoor het buiten prima vertoeven was. Spelers en technische staf mengden zich onder het gezelschap. De meest gestelde vraag aan de selectie was hoe het nu voelt om op kunstgras te spelen. In een informele setting kwamen er leuke gesprekken op gang tussen de selectie en onze business clubleden.

Midden in de maatschappij


Na de ontvangst volgde een duo presentatie van Esther Crombag en René Trost. Esther is vanaf haar elfde jaar blind en weet hoe het is om mensen te moeten vertrouwen. Tv-presentatrice Karenanna Knopper interviewde beide en sloeg de brug tussen vertrouwen geven en vertrouwen ontvangen. Hoe geeft René Trost vertrouwen aan zijn elftal en wat voor een activiteiten onderneemt hij daarvoor? Hoe belangrijk is het om zelfvertrouwen te ontwikkelen bij de spelers en hoe heeft Esther met haar handicap vertrouwen in zichzelf gekregen?

Het bleef deze avond niet alleen bij luisteren. Uiteindelijk stapte men in kleine gezelschappen achterop de tandem bij een speler of lid van de technische staf, geblinddoekt. Een spannende belevenis, op sommige momenten zelfs eng. Zeker wanneer je bussen hoort remmen, auto’s hoort langskomen en je blindelings moet vertrouwen op de voorste berijder.

Midden in de maatschappij


Na deze spannende en indrukwekkende ervaring kon iedereen bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje in de Business Club Premium. Huiscateraar OSeven had een heerlijk buffet voorbereidt en onder begeleiding van live entertainment was er de mogelijkheid in een informele setting te netwerken.

Alle selectieselectiespelers waren samen met de technische staf bij de business bijeenkomst aanwezig. Een leuke combinatie die zeker voor herhaling vatbaar is. We kijken dan ook terug op een geslaagde avond en bedanken alle business clubleden voor hun komst!

Bekijk ook de Roda JC Club TV video


8 september 2014 Spring maar achterop

Geplaatst op: 10-09-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK