20/21
3012verkochte seizoenkaarten

Pre-Talk Roda JC - Alfa Sport

Roda JC Kerkrade begint de voorbereiding op het seizoen 2020/2021 met een besloten oefenduel tegen Alfa Sport. Vanmiddag wordt om 14.00 uur op Sportpark Kaalheide afgetrapt.
Het is voor het eerst dat Roda JC tegenover Alfa Sport staat in een (oefen)duel - wel speelde de U10 van Alfa Sport afgelopen seizoen een wedstrijd tegen de U9-1 van Roda JC. Dat beide ploegen elkaar nog nooit eerder troffen voor een oefenduel, is te verklaren aan de leeftijd van de ploeg uit de gemeente Beekdaelen. Op 1 juli 2016 kwam Alfa Sport voor het eerst terecht in het amateurvoetbal na een fusie tussen ADVEO, SV Schinnen en VV Puth.

In de eerste twee seizoenen eindigde de ploeg telkens op de derde plek in de Derde Klasse-B en in het derde seizoen eindigde het als vierde. In het afgelopen, niet afgemaakte seizoen stond de ploeg van Martin Vrösch – die tussentijds ook Prins Carnaval van Oirsbeek werd – weer derde.

Alfa Sport, vernoemd naar de gelijknamige bierbrouwerij, werkt haar thuiswedstrijden af in de AlfaSport Arena te Oirsbeek. Vanmiddag is het te gast in het oude stadion van Roda JC, Kaalheide. Wegens de coronamaatregelen is de wedstrijd helaas niet toegankelijk voor publiek, maar via de Facebookpagina van L1 is deze wel te volgen via een livestream.
Geplaatst op: 10-07-2020
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK