20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Taxibedrijf Van Meurs Talentenforum partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Twente.

Taxibedrijf van Meurs is sinds een aantal jaar de vertrouwde vervoerspartner van Roda JC. Met de Roda JC spelersbus zijn ze met onze spelers onderweg op weg naar uit-wedstrijden.
Ook vervoeren ze onze jeugdspelers naar trainingen en uit-wedstrijden. Taxibedrijf van Meurs draagt als partner Roda JC Talentenforum de maatschappij een warm hart toe door sponsoring van Roda JC G-Stars, Roda JC Schooltoer en Roda JC On Tour.

Frank van Meurs, eigenaar Taxibedrijf van Meurs: ‚ÄúSinds de oprichting van ons bedrijf vervoeren we kwetsbare doelgroepen zoals gehandicapten en leerlingen. Onze chauffeurs hebben, net als medewerkers in de zorg en het onderwijs, een speciale band met ‘hun doelgroep‘. Uitgangspunt is dat we deze kwetsbare groepen verder willen helpen. Onze betrokkenheid willen we indirect tonen door maatschappelijk ondernemerschap. We ondersteunen initiatieven voor ‘onze‘ eigen kwetsbare cliënten en activiteiten van Roda JC Midden in de Maatschappij zoals het G-team, de schooltoer en Roda JC On Tour."

Ook u kunt partner worden van Talentenforum en de maatschappelijke kracht van Roda JC versterken.

www.rodajc.nl/talentenforum
Mhouben@rodajc.nl
Geplaatst op: 10-02-2016
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK