Kinderen van zakelijke klanten ING worden gecoacht door selectie

Op 8 oktober organiseerde Roda JC Business in samenwerking met stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij een voetbalmiddag voor de kinderen van de zakelijke klanten van de ING bank. Maar liefst 100 kinderen waren te gast.
Helaas was er slecht weer voorspeld, maar zoals ooit een bekende nummer 14 zei: ‘ieder nadeel heb zijn voordeel.’ Er kon deze middag namelijk uitgeweken worden naar de Soccer Arena, dat shirtsponsor was de afgelopen twee thuiswedstrijden tegen SC Heerenveen en Jong PSV. Soccer Arena biedt met haar vier velden een fantastische uitkomst voor slecht weer.
Nadat de kinderen werden ontvangen in het Parkstad Limburg Stadion en de groepen werden ingedeeld, leerde iedere speler zijn/haar team kennen. Iedere speler had zijn eigen team, met uitzondering van Wiljan Pluim, Mitchel Paulissen, Hicham Faik en Martijn Monteyne: zij zorgden namelijk voor de leiding op de velden.


Op de vier velden werd er keihard, maar zeer sportief, gestreden om de winst. Uiteindelijk gingen de teams van Crescendo van Berkel, Anco Jansen, Bart Biemans en Danny Schreurs er met de winst vandoor, ieder in zijn eigen leeftijdscategorie. Nadat de wedstrijden gespeeld waren, werd de middag afgesloten in het stadion waar de regen inmiddels plaats had gemaakt voor de zon. In het Parkstad Limburg Stadion vond de prijsuitreiking plaats en mochten de kinderen op handtekeningen jagen bij de spelers.Er mag teruggekeken worden op een meer dan succesvolle middag. Roda JC Business bedankt allereerst de ING bank voor het mede mogelijk maken van de activiteit. Daarnaast ook een hartelijk woord van dank aan de Soccer Arena voor het adequaat handelen en het beschikbaar stellen van de velden. Tevens bedanken we stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij voor de organisatie van de dag en gaat er een hartelijk woord van dank uit naar de selectie en staf van Roda JC Kerkrade.

Wilt u meer informatie rondom de mogelijkheden op het gebied van de business activiteiten? Neem dan contact op met Roda JC Business, E- mail bdormans@rodajc.nl of 0456317000.

8 oktober 2014 ING Clinic

Geplaatst op: 09-10-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK