20/21
2568verkochte seizoenkaarten

Maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt

Beste koempels, allereerst willen wij jullie hartelijk danken voor de geweldige sfeer die jullie in het stadion laten ontstaan. Jullie ode aan de koempel in de wedstrijd tegen MVV was fantastisch.
Het is nou net die koempel mentaliteit die het verschil maakt. Ook de spelers moeten dat als geweldig ervaren om zich zo gesteund te weten door de 12e man: jullie!

Midden in de maatschappij


Zoals jullie wellicht weten, gaat het bij Berner producten b.v. om meer dan alleen onze producten te leveren. Berner en haar medewerkers hebben zich in het verleden regelmatig ingezet om medemensen die het moeilijk hebben te ondersteunen. Dit keer hebben wij van Roda JC de gelegenheid gekregen om onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Wij hebben TVMuzycap uitgekozen om in het zonnetje te worden gezet. Tijdens de wedstrijd tegen MVV waren de talenten onze gasten en hebben genoten van de wedstrijd en de geschenken die ze die dag hebben gekregen.

Midden in de maatschappij


Veiling gesigneerde wedstrijdshirts
We hebben echter gemeend het hier niet bij te laten en TVMuzycap 2015 met jullie hulp te ondersteunen. Daarvoor zal er een veiling van de gesigneerde wedstrijdshirts plaatsvinden. Deze veiling duurt tot en met 18 september 12.00 uur en we hopen dat jullie gul zullen bieden op deze wedstrijdshirts. Zoals gezegd, gaat de opbrengst naar TVMuzycap 2015.

Prijsvraag Gesigneerde wedstrijdshirts Wij zouden het echter ook prachtig vinden als jullie Berner producten b.v. iets beter zouden leren kennen. Om die reden hebben we besloten om een prijsvraag op te zetten, waarbij 3 gesigneerde wedstrijdshirts gewonnen kunnen worden: De koempel moest vroeger hard werken en had hiervoor verschillende gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking. Kijk eens op www.berner.nl en zoek in onze webshop naar producten die de koempel vroeger gebruikte of had kunnen gebruiken.

Welke (relevante) producten heeft Berner die de Koempel had kunnen gebruiken? (deze hoeven niet identiek hetzelfde te zijn)

Stuur je antwoord naar: info@berner.nl

De 3 inzenders met de meest genoemde (relevante) producten krijgen een rondleiding bij
 Berner producten b.v. in Landgraaf en krijgen hier hun gewonnen shirt overhandigd. Veel succes!

“Een koempel zal altijd blijven springen, een koempel zal springen voor zijn club. Een koempel zal altijd blijven springen, een koempel zal strijden voor zijn club”

Midden in de maatschappij”  width=


Lees hier het verslag van Skybox BERNER voor TVMuzycap10 september 2014 Wedstrijdshirt actie BERNER

Geplaatst op: 09-09-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK