Officiële perspresentatie G-team Roda JC 2016

Op donderdag 7 april werd voor het tweede jaar op rij het G-team van Roda JC Kerkrade gepresenteerd in het Parkstad Limburg Stadion. Naast het maken van individuele- en teamfoto's werden vandaag ook de contracten tussen spelers, sponsoren en Roda JC getekend.
Om 16.00 uur verzamelden de spelers zich in het Parkstad Limburg Stadion. Daar werden ze opgevangen door medewerkers van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij. Iedereen ontving zijn eigen tenue en trainingstenue en kon zich gaan omkleden voor de geweldige middag.

De teamfoto‘s werden als eerste gemaakt. Na de teamfoto‘s werden de contracten getekend samen met sponsoren Jumbo Kerkrade, VDL Nedcar, Medisana, Stichting Kleine Beer en PC Data en directeur Wim Collard. De spelers tekende een echt spelerscontract voor het jaar 2016. Na de contractondertekeningen werden nog individuele foto‘s gemaakt. Vervolgens bood Medisana alle spelers nog een echte Roda JC weegschaal aan. Ook werd er nog een dik half uur getraind door de jongens.

Het G-team 2016 staat onder leiding van Joop Dacier, René Trost, René Hofman en André Broeks. Wij danken de sponsoren voor hun sponsoring en wensen het G-team veel succes dit jaar!

7 april 2016 G Stars spelers en sponsorcontracten

Geplaatst op: 09-04-2016
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK