20/21
2341verkochte seizoenkaarten

Rabobank Parkstad Limburg trotse wedstrijdsponsor Roda JC - N.E.C.

“We zijn trots om wedstrijdsponsor te zijn van zo’n mooie en belangrijke wedstrijd.” zegt Roger Holtus, directeur particulieren van Rabobank Parkstad Limburg. “Dit jaar staan we stil bij het 100 jarig bestaan van Roda JC Kerkrade. Ook ik heb vele mooie herinneringen aan Roda JC. Bijvoorbeeld hoe ik vroeger op Kaalheide ging kijken naar de wedstrijden. En: dan zo’n zakje gebrande pinda’s kocht!"
Met de sponsoractie staat Rabobank Parkstad Limburg ook stil bij de geschiedenis van de club. "We willen het publiek verrassen met een smakelijke traktatie en een knipoog naar vroeger. Dat nostalgische gevoel terugbrengen!" zegt Roger. "Met een goede sfeer in het stadion, ga ik ervan uit dat we die drie belangrijke punten in huis houden!"

Rabobank Parkstad Limburg is een rasechte lokale onderneming. Zij zitten al meer dan 100 jaar in Parkstad: waar ze ooit klein begonnen zijn ze door de jaren heen flink gegroeid. Hun missie is: "Wij zijn er om u, uw gezin, uw bedrijf en uw omgeving te versterken in goede en in slechte tijden". Ze dragen graag bij aan de samenleving en zetten zich in voor een beter woon-, werk- en leefklimaat in Parkstad. Dit doen zij door het ondersteunen, aanjagen, organiseren van projecten en initiatieven die Parkstad duurzaam sterker maken. Kortom: een bank van en voor Parkstad!
Geplaatst op: 08-12-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK