Voor maar €5 naar Roda JC - Excelsior

Tijdens de wedstrijd Roda JC - NAC Breda was de sfeer in het Parkstad Limburg Stadion fan-tas-tisch. Ruim 10.300 Koempels stonden als één blok achter Roda JC. Dankzij jullie steun werd NAC Breda met 4-2 naar huis gestuurd.
Op vrijdag 29 november staat om 20.00 uur Roda JC - Excelsior op het programma. Wederom een topduel waarbij de spelers hopen dat vele supporters de weg naar het Parkstad Limburg Stadion weten te vinden. Laten we er samen voor zorgen dat de 3 punten in Kerkrade blijven! Neem jouw broer, zus, vader, moeder, zoon, dochter, buurman, collega of vriend mee naar deze wedstrijd voor maar €5 en sta op als je voor Roda bent!

De ticketprijs van €5 is geldig voor de Koempeltribune, Theo-Pickée Tribune en OostTribune, waarbij er géén onderscheid wordt gemaakt tussen kinderen en volwassenen. Voor iedereen dezelfde lage prijs!

Seizoenkaarthouders van Roda JC kunnen speciaal voor deze wedstrijd twee extra kaarten kopen voor slechts €5 samen. Dat is maar €2,50 per extra ticket! Voor ieder volgende ticket (3e, 4e, etc.) betalen seizoenkaarthouders ook slechts €5 per extra ticket.


Neem je vrienden, familie, collega‘s en andere bekenden mee naar het PLS en maak er samen met de spelers opnieuw een mooie, sfeervolle avond van!

Klik hier om direct online uw kaartjes te kopen of kom naar de Fanshop van Roda JC.

Geplaatst op: 08-11-2019
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK