20/21
2341verkochte seizoenkaarten

De visie van Jean-Paul: 'Vertrouwen omzetten in prestaties'

“Het belangrijkste nieuws van de afgelopen twee weken was natuurlijk de overname van de club. Het is geweldig om te zien dat er mensen opstaan, hun betrokkenheid tonen en financiële zekerheden bieden. Als staf en spelersgroep zullen wij er alles aan doen om dat vertrouwen om te zetten in prestaties.
Ondertussen hebben wij de laatste zes wedstrijden niet verloren. Toch verdienden we afgelopen maandag tegen Jong PSV niet meer dan het 1-1 gelijkspel. Na de 1-0 voorsprong lukte het ons niet om vanuit de omschakeling door te voetballen en hadden we er veel moeite mee om de bal vast te houden. Pas na de wissels kwamen we onder de druk uit en hadden we nog mogelijkheden op de volle winst.

Doeltreffend
Als technische staf verlangen we steeds meer dat spelers een beslissende rol spelen. Dat maakt het team alleen maar sterker. Daarom ben ik blij dat ook Niels Verburgh en Chance Simakala recent doeltreffend waren. Daarnaast hebben we het de laatste wedstrijden defensief goed op orde en scoren we nu ook uit standaardsituaties.

Klantenbinding
Het is het resultaat van veel trainingsuren en een bevestiging van de ontwikkeling die we doormaken. De supporters herkennen dat en daarom is het mooi om te constateren dat zij het team omarmen. In onze vorige thuiswedstrijd tegen NAC Breda hebben we aan klantenbinding gedaan. De wisselwerking met de fans was grandioos, óók op momenten dat we het moeilijk hadden. Daar is voetbal voor bedoeld en dat uit zich in onze resultaten.

Gedragen door publiek
Vanavond is de wedstrijd tegen koploper SC Cambuur voor ons opnieuw een meetmoment. Inmiddels hebben we aangetoond niet minder te zijn te dan hooggeplaatste clubs als De Graafschap en NAC Breda. Daarom is het onze uitdaging om minimaal hetzelfde niveau te halen als in onze vorige thuiswedstrijd. Als dat lukt, en we weer zo massaal gedragen worden door het publiek, kunnen we opnieuw verrassen en een mooie sprong op de ranglijst én in de periodestand maken."

Tekst: Bert Jan Boer
Geplaatst op: 08-11-2019
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK