20/21
2478verkochte seizoenkaarten

VDL Nedcar Talentenforum partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade - NEC Nijmegen

Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade - NEC Nijmegen van aanstaande zaterdag 12 september, zal VDL Nedcar de Talentenforum partner van de wedstrijd zijn.
De geschiedenis van automobielfabriek VDL Nedcar start in de jaren '60. Sinds de start van het bedrijf zijn er wagens geproduceerd voor verschillende grote automerken en wist het bedrijf door de jaren heen de nodige uitdagingen te overwinnen. VDL Nedcar draagt Roda JC Kerkrade en het Talentenforum een warm hart toe, omdat ze net zoals Roda JC midden in de maatschappij staan en omdat ze allebei continue werken aan het ontwikkelen van nieuw talent.

Het sponsoren van de jeugdteams en het G-team past daar perfect in, want net zoals VDL Nedcar in haar eigen praktijkschool werkt aan het ontwikkelen van het individu en het functioneren in teamverband, staat dit ook in de opleidingen bij Roda JC centraal.Volgens technisch directeur Carel Bouckaert hebben VDL Nedcar en Roda JC een ding gemeen: "Wij hebben allebei wel eens minder goede tijden gekend. Op die momenten is een goede achterban onmisbaar en die hebben we gelukkig beiden. Bij VDL Nedcar zijn de medewerkers er altijd volledig voor blijven gaan en bij Roda JC zijn de fantastische supporters de club steeds trouw gebleven. Met als resultaat een Limburgse autofabriek en een Limburgs voetbalclub die presteren op het hoogste niveau!"

Ook u kunt partner worden van het Talentenforum en de maatschappelijke kracht van Roda JC versterken. Kijk voor meer informatie op www.rodajc.nl/talentenforum of neem contact op met Mariëlle Houben: mhouben@rodajc.nlGeplaatst op: 08-09-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK