Kaartverkoop Roda JC - NAC Breda

Speelronde #12: Roda JC Kerkrade - NAC Breda. Bestel je ticket(s) eenvoudig online en krijg €2,50 korting!*

Sta op als je voor Roda bent!

Op 25 oktober a.s. staat er een absolute kraker op het programma. NAC Breda komt op bezoek in het Parkstad Limburg Stadion. Neem jouw broer, zus, vader, moeder, zoon, dochter, buurman, collega of vriend mee naar deze wedstrijd voor maar €5 en sta op als je voor Roda bent!

De ticketprijs van €5 is geldig voor de Koempeltribune, Theo-Pickée Tribune en Oost Tribune, waarbij er géén onderscheid wordt gemaakt tussen kinderen en volwassenen. Voor iedereen dezelfde lage prijs!

Voor iedere 1.000 kaarten die worden verkocht, verloot Roda JC hele mooie prijzen onder iedereen die in het bezit is voor een kaartje voor Roda JC - NAC Breda! Koop uw tickets en maak automatisch kans op mooie prijzen. Houd de sociale kanalen van Roda JC in de gaten!

Hoe koop ik direct een ticket?

  • Wist je dat je via de Roda JC Clubapp eenvoudig je ticket(s) kan bestellen en laten scannen bij de toegangspoortjes? Download de app via de App Store of Google Play Store!
  • Eenvoudig online je ticket(s) aanschaffen? Dat kan! Ga naar www.rodajc.nl/tickets , kies zelf de stoel waar je wilt zitten en print direct je ticket uit via het online ticketingsysteem. Wist je dat online tickets altijd €2,50 goedkoper* zijn dan fysieke tickets?
Let op! Ben je (nog) niet in het bezit van inloggegevens voor www.rodajc.nl/tickets, maar ben je wel in het bezit van een clubkaart/seizoenkaart? Stuur dan een e-mail naar account@rodajc.nl en vermeld daarin jouw relatienummer. Het relatienummer staat op de achterzijde van de club/seizoenkaart en begint met 11 of 93. Je ontvangt binnen maximaal drie werkdagen een e-mail retour met inloggegevens.

Fanshop

Liever je ticket in de Fanshop aanschaffen? Dat kan! Bekijk hieronder de openingstijden van de Fanshop. De Fanshop van Roda JC is gelegen naast de hoofdingang van het Parkstad Limburg Stadion en is geopend op:
Maandag Gesloten
Dinsdag 12.00 tot 18.00 uur
Woensdag 12.00 tot 18.00 uur
Donderdag 12.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 12.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 12.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten


Wedstrijddag

Liever je ticket op de wedstrijddag zelf aanschaffen? Ook dat kan!
Roda JC Fanshop 12.00 tot 20.00 uur
Stadionkassa 2 Gesloten
Stadionkassa 5/6 (Zuid) Gesloten
Stadionkassa 7 (West) 18.30 tot 20.00 uur

Let op: ingang 3/4 (Theo Pickée tribune) is tijdens deze wedstrijd gesloten. Supporters die normaal gesproken via ingang 3/4 het stadion betreden, kunnen via ingang 5/6 het stadion betreden.
* Dit geldt alleen voor volwassen tickets. kids tickets hebben zowel online als offline dezelfde prijs.

Sta op als je voor Roda bent!

Geplaatst op: 07-10-2019
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK