Roda JC Kerkrade contracteert Támas Kádár

Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met Tamás Kádár. De 22-jarige Hongaarse verdediger tekent een contract dat hem voor twee seizoenen, met een optie voor nog één seizoen, aan de Kerkraadse eredivisionist verbindt. De Hongaar komt transfervrij over van Newcastle United.
Kádár maakte zijn debuut in het betaalde voetbal bij Zalaegerszegi TE. In 2008 maakte hij de overstap naar het Newcastle United, waar hij dertien wedstrijden in de hoofdmacht speelde. In het seizoen 2010-2011 werd hij verhuurd aan Huddersfield Town. Kádár komt al sinds 2006 uit voor verschillende nationale jeugdelftallen van Hongarije. Sinds 2010 behoort hij tot de nationale selectie.

Technisch Directeur Gerard Wielaert: “Wij zijn verheugd dat wij, kort voor de start van de competitie, Tamás hebben kunnen contracteren als linker centrale verdediger. Mede gezien zijn leeftijd van 22 jaar is het een speler met een mooie toekomst voor zich, waar wij als Roda JC nog veel plezier aan zullen beleven. ”

Tamas Kadar


Geplaatst op: 07-08-2012
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK