Contract voor jeugdspelers Roda JC Kerkrade

In het bijzijn van familie, pers en andere belangstellenden tekenden donderdagavond acht jeugdspelers hun eerste contract bij Roda JC Kerkrade. De A- junioren Daryl Werker, Sebastiaan de Jongh, Jesse Wijnen, Jorrit Smeets, Brian Jacobs, Kai Bösing, Rigino Cicilia en B-junior Arsalan Haydary zetten hun handtekening onder de overeenkomst met de club. Het is voor het eerst in de historie van de Kerkraadse club dat acht jeugdspelers in één keer een contract krijgen aangeboden.
Onder het toeziend oog van Algemeen Directeur Marcel van den Bunder en Hoofd Jeugdopleiding John Ortmans werden de talenten één voor één naar voren geroepen in de perskamer. Na een aantal mooie persoonlijke woorden van Van den Bunder aan de jeugdspelers werd de krabbel vervolgens op papier gezet.De Directeur benadrukte dat dit een mooie stap is in de ontwikkeling van de spelers, maar dat de talenten er absoluut nog niet zijn: "Blijf hard werken, trainen en zie dit contract als een motivatie. Alleen dan zullen jullie het redden in het betaald voetbal."

Na afloop werd er geposeerd voor de verzamelde pers en hief men het glas op, een hopelijk, lange en succesvolle samenwerking.

6 juni 2013 Contract voor jeugdspelers Roda JC Kerkrade

Geplaatst op: 07-06-2013
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK