Tweede bijeenkomst Ladies First

Zondag 6 april was de tweede bijeenkomst van Ladies First. En dit keer stond het programma in het teken van Attractiepark Toverland en Winestyle. Al op voorhand een geslaagde middag!
Nadat alle vrouwen zich onder het genot van een aperitiefje verzamelde, was al snel alle aandacht voor Caroline Kortooms; directeur van Toverland. Zij mocht de spits afbijten door als eerste vrouwelijke onderneemster voor Ladies First te spreken.

Caroline had ook haar dochters Tessa en Ankie meegenomen. Toverland is een echt familiebedrijf. Tessa Maessen is de oudste dochter en is werkzaam als Eventmanager bij Toverland. Ankie Maessen, de jongste dochter, is op dit moment werkzaam bij Roda JC maar werkt al sinds haar jeugd in het Attractiepark. Zo kwam een inspirerende drieluik presentatie tot stand.Wie is Toverland? Waar staat Toverland voor en wat wilt Toverland uitstralen? Onbezorgdheid, de gasten betoveren en onderdompelen in een magische wereld. Gasten beoordelen Toverland gemiddeld met een 8,8. Dat is een waardering om trots op te zijn. Toverland heeft echter de ambitie om tot een algemeen oordeel van 9 te komen. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat gasten die een attractiepark een 9 geven, actieve ambassadeurs zijn en wie wilt dat nou niet!

De belangrijkste personen die dit dienen te bewerkstelligen zijn de medewerkers. Zij zijn de gezichten van Toverland. Toverland investeert in haar medewerkers door een transparante communicatie. Toverland betrekt de medewerkers in de te behalen doelstellingen en geeft men kaders waarbinnen men in vrijheid kan werken.

Caroline sloot af met een bijpassende quote:

“Het intuïtieve is een speciaal talent
Het rationele een betrouwbare dienaar
We hebben een samenleving gecreëerd die dienaar eert en het talent is vergeten.”
Albert Einstein

Daarna nam Angelique Kerres van Winestyle het over met een wijnproeverij van rosé wijnen. Angelique verzorgt met haar bedrijf Winestyle, wijnproeverijen van Italiaanse wijnen. Onder het genot van een goed glas rosé begon dan ook de wedstrijd. Het zachte weer doet zijn intrede en daar hoorde dan ook een rosétje bij.

Om de middag af te sluiten bracht Guy Ramos na afloop van de wedstrijd een bezoek aan de damesbox. Wat op het eerste oog een gemakkelijke vragenronde leek, werd een pittig kwartier voor Ramos. Hij wist de vragen echter goed en eerlijk te beantwoorden.

Het was wederom een geslaagde en inspirerende middag! Wilt u meer informatie over Ladies First neemt u dan rustig contact op met Beatrice Dormans via bdormans@rodajc.nl of via telefoonnummer 045-6317000.

6 april 2014: Ladies First 2

Geplaatst op: 07-04-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK