20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Sterk Ummelen | Advocaten shirtsponsor bij Roda JC - FC Volendam

Tijdens de wedstrijd Roda JC - FC Volendam van aanstaande maandag 9 februari is Sterk Ummelen | Advocaten de shirtsponsor van Roda JC Kerkrade. Het advocatenkantoor neemt zo de prominente plek op de voorkant van het Roda JC shirt in. Roda JC Kerkrade is Sterk Ummelen | Advocaten daarvoor zeer erkentelijk.

Over Sterk - Ummelen Advocaten

Met ingang van 1 januari 2015 houden Walter Sterk en Ralph Ummelen gezamenlijk kantoor aan de Vlotstraat 2-4 in Heerlen onder de naam Sterk Ummelen l Advocaten. Met dit nieuwe samenwerkingsverband is de advocatuur een interessante advocatencombinatie rijker. Sterk Ummelen l Advocaten wil zich met een duidelijk profiel in de markt positioneren gericht op de juridische dienstverlening rondom een 3-tal belangrijke maatschappelijke pijlers: onderneming, werk en familie.

Als pure voetballiefhebbers willen Walter Sterk en Ralph Ummelen hun nieuwe kantoor graag verbinden aan Roda JC, dat “onderweg” is naar de Eredivisie. Bij de club waar de koempelmentaliteit wordt gepropageerd voelen de ervaren advocaten zich uitermate thuis.

No nonsense. Dat devies hebben Roda JC en Sterk Ummelen l Advocaten in ieder geval gemeen. Maar er wordt méér gevraagd, namelijk: arbeid en strijd. Beide zijn bij Roda JC én Sterk Ummelen l Advocaten ruimschoots aanwezig.

Dat maakt de match tussen de voetbalclub en ons nieuwe advocatenkantoor perfect. Forza Roda!

Geplaatst op: 07-02-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK