20/21
2341verkochte seizoenkaarten

Van der Biesen Reisburo's sponsor van de jeugd wint 2 vrijkaarten voor Roda JC Kerkrade - Heracles

Ontwikkeling van jonge talenten vormt een van de wortels van onze betaald voetbal organisatie. Door jonge voetballers op alle vlakken zo goed mogelijk op te leiden, proberen we ruwe diamanten te polijsten tot struise verdedigers, middenvelders met overzicht en spitsen met een neusje voor de goal.
Om uw steun aan de Jeugdopleiding te geven kunt u een certificaat kopen. Als u een jaarlijkse bijdrage van 25 of 50 euro geeft aan de talentenschool van Roda JC Kerkrade ontvangt u hiervoor een certificaat. Als certificaathouder staat u achter de jeugd van Roda JC Kerkrade en investeert u in jeugdig talent voor de toekomst.

Dit is exact wat Van Der Biesen Reisburo's ook heeft gedaan. Als dank voor de steun heeft Van Der Biesen Reisburo's twee vrijkaarten (VriendenHome) gewonnen voor de wedstrijd Roda JC Kerkrade - Heracles Almelo.

Roda JC wenst Van Der Biesen Reisburo's een prettige wedstrijd en hopelijk blijft ú én de overige certificaathouders onze jeugdopleiding nog lang steunen!

Klik hier voor meer informatie over het certificaat jeugdplan.
 


Geplaatst op: 06-12-2013
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK