Beleef in feestmaand december samen met u relaties een of meerdere topwedstrijd(en) in een skybox van Roda JC!

De komende weken staan een aantal geweldige voetbal-toppers op het programma. Daarnaast staan de gure, donkere decembermaanden weer voor de deur. Kortom, een geweldige mogelijkheid om uw relaties in de watten te leggen. Nodig ze nu uit om samen met u het jaar af te sluiten en te genieten van een wedstrijd in de entourage van een luxe skybox.
Het eenmalig huren van een skybox is inclusief bediening, driegangen dinerbuffet in de skybox, consumpties van 1,5 uur voorafgaand aan de wedstrijd tot 2 uur na de wedstrijd en een bittergarnituur tijdens de rust en na afloop.

De speciale feestmaand tarieven voor het huren van een skybox zijn de volgende:
                                                                                                                                                                   
Skybox 12 personen € 2.400 Uitloop naar 16 personen binnen prijs
Skybox 20 personen € 4.000 Uitloop naar 24 personen binnen prijs
Skybox 24 personen € 4.800 Uitloop naar 30 personen binnen prijs

Deze prijzen gelden voor de wedstrijden op 1 december (FC Oss), 12 december (NEC), 21 december (FC Den Bosch) en tijdens de bekerwedstrijd op 17 december (PSV).

Wilt u meer informatie of direct een skybox reserveren? Neem dan contact op met Beatrice Dormans via beatrice.dormans@rodajcbusiness.nl of via telefoonnummer +31 45 631 7006.
Geplaatst op: 06-11-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK