Geslaagde Open Dag Roda JC Kerkrade

Op zondag 5 augustus 2018 vond de jaarlijkse Open Dag van Roda JC Kerkrade plaats. De club en haar supporters kijken terug op een geslaagde editie.
Omstreeks 12.45 uur werden de selectiespelers en de technische staf op spectaculaire wijze gepresenteerd. Op de Koempeltribune was een tokkelbaan gemonteerd waarmee de spelers- en technische staf onder luid applaus van de aanwezige supporters één voor één naar het veld afdaalden. Nadat hoofdtrainer Robert Molenaar was afgedaald richting het speelveld, was het tijd voor het scoren van handtekeningen en het maken van selfies met de spelers.

Rond 14.15 uur verplaatste de menigte zich naar het voorplein van het Parkstad Limburg Stadion, waar tevens ook de spelers en technische staf zich tussen de supporters voegden. Dit zorgde voor mooie beelden, leuke gesprekken en blije kids. De Open Dag werd muzikaal opgeluisterd door DJ Vincent, DJ Danny en DJ Kim Kaey. Bij de aanwezige fanclubs vloog de merchandise over de toonbank en tevens werden er de nodige seizoenkaarten verkocht.

Roda JC Kerkrade kijkt terug op een geslaagde Open Dag en bedankt haar supporters voor de gezellige middag.

Bekijk hieronder de fotoreportage van deze dag.

Open Dag 2018

Geplaatst op: 06-08-2018
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK