20/21
2568verkochte seizoenkaarten

Seizoenkaartverkoop Roda JC gestart!

Roda JC Kerkrade heeft zojuist haar seizoenkaartverkoop gelanceerd. Vanaf vandaag is het mogelijk om uw seizoenkaart(en) te verlengen. Dit kan zowel online, als in de Fanshop van Roda JC.
Roda JC is héél erg trots op haar achterban. De afgelopen maanden hebben wij wederom enorm veel steun ervaren en is eens te meer gebleken dat onze achterban de grootste, loyaalste en fanatiekste van Limburg is. Vanzelfsprekend hopen wij u aankomend seizoen wederom te mogen begroeten in het Parkstad Limburg Stadion!

Lees hier alle informatie omtrent het vernieuwde prijsbeleid van Roda JC, inclusief loyaliteitskorting voor trouwe seizoenkaarthouders en de nieuwe prijzen voor losse toegangskaarten.

Klik hier om online uw seizoenkaart te verlengen, of om een nieuwe seizoenkaart aan te vragen.

Alle huidige seizoenkaarthouders van Roda JC ontvangen in de loop van volgende week een seizoenkaartbrief met daarin alle info omtrent het verlengen van uw seizoenkaart, inclusief uw persoonlijke loyaliteitskorting.

#AreYouWithUs?
Geplaatst op: 06-06-2019
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK