Sponsor van de wedstrijd: Attractiepark Toverland, een magische eventlocatie

Jaarlijks genieten duizenden families van een magische dag in Attractiepark Toverland. U bent vast ook wel eens met vrienden of familie in het park geweest. Maar wist u al dat Toverland ook aantrekkelijke arrangementen en mogelijkheden voor bedrijven biedt?
Wilt u een spetterend feest geven of uw relaties trakteren op een gezellige familiedag? Of zoekt u de ideale plek voor een inspirerende presentatie? Toverland biedt verschillende ruimtes die u exclusief kunt huren in combinatie met een bezoek aan het park. Voor grote groepen (tot circa 10.000 personen) bestaat zelfs de mogelijkheid om het hele park af te huren!

Wat uw wensen ook zijn, de betoverende sfeer en spannende attracties krijgt u erbij. Geniet samen van een spetterend wildwateravontuur op de Djengu River of maak rit in Troy, de hoogste en snelste houten achtbaan van de Benelux. In Attractiepark Toverland wordt uw evenement gegarandeerd een magische belevenis! Vraag nu de nieuwe brochure aan via info@toverlandevents.nl.Wilt u de locaties liever met eigen ogen komen bekijken of heeft u aanvullende idee├źn? Neem dan contact op met Toverland Events, telefoon: 077 467 70 50.
Geplaatst op: 06-03-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK