20/21
3193verkochte seizoenkaarten

Exclusieve Mercedes-Benz Toerrit

Op woensdag 4 juni was de exclusieve Mercedes-Benz Toerrit, een dag georganiseerd in samenwerking met Mercedes-Benz Nederland en Smeets Autogroep.
Starten vanaf de middenstip van het Parkstad Limburg Stadion, rijden door het prachtige Heuvelland, genieten van de luxe van een Mercedes en tot slot barbecueën in het stadion. Kortom, een zeer geslaagde dag!

Vanaf 14:30 uur verzamelde de deelnemers zich in het stadion. Bij binnenkomst ontving iedereen een special edition Mercedes-Benz Nederland– Roda JC shirt, waarna de deelnemers zich mochten omkleden in het kleedlokaal van Roda JC Kerkrade. Al snel vervolgde ze hun weg naar het veld, waar de SLK-Klasse, CLA-Klasse en de GL-Klasse op ze te wachten stonden, klaar om in gereden te worden. Na een rondje foto’s bij alle auto’s op het veld, werd iedereen welkom geheten door Wim Collard (Roda JC Kerkrade) en Pieter Dorssers (Smeets Autogroep). Tot slot werd kort uitgelegd hoe de Toerrit in zijn werk ging en mochten de deelnemers zich in duo’s verzamelen bij één van de mooie Mercedes auto’s.Smeets Heerlen
Na een uurtje arriveerden de deelnemers bij de eerste stop: Smeets Heerlen. Nadat iedereen de sleutel had ingeleverd, werden ze ontvangen in de showroom. Daar werd de innerlijke mens verzorgd met een flesje frisdrank en een lekkernij. Tussendoor gaf Math Smeets, directeur van Smeets Autogroep, nog een korte toespraak. Tot slot werd er een nieuwe verdeling van de auto’s gemaakt en werd de route verder vervolgd naar de tweede stop: Oud Vijlen.

Oud Vijlen
Eenmaal aangekomen bij Oud Vijlen scheen het zonnetje in volle glorie. Iedereen mocht een lekker ijsje uitzoeken met een toef slagroom. Alle deelnemers mochten een nieuwe auto uitzoeken om de rest van de tocht te gaan rijden, met als eindpunt de middenstip van het Parkstad Limburg Stadion.

Bij terugkomst op het veld stond de barbecue klaar. Na nog even genoten te hebben van het zonnetje, nam de regen toch de overhand en werd de barbecue verplaatst naar de Brasserie. Hier werd nog gezamenlijk naar de oefeninterland Nederland – Wales gekeken.

Alle foto’s van deze mooie dag zijn terug te vinden via de link: www.mercedes-benz.nl/smeets-rodajc

Geplaatst op: 05-06-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK