20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Officiële perspresentatie G-team van Roda JC

Afgelopen woensdag 4 maart was het eindelijk zover: De 21 geselecteerde spelers voor het G-team van Roda JC werden in het Parkstad Limburg Stadion gepresenteerd. Naast het maken van individuele- en teamfoto´s stond vandaag ook de eerste echte training op het programma.
De spelers werden opgehaald door de bussen van Taxibedrijf Van Meurs. Bij aankomst in het stadion konden de spelers zich melden bij medewerkers van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij. Iedereen ontving hier zijn eigen tenue en trainingstenue en kon zich gaan omkleden voor de geweldige middag.

De individuele foto´s werden als eerste gemaakt. De talenten straalden letterlijk, want het zonnetje scheen heerlijk. Na de individuele foto´s werden de teamfoto´s gemaakt. Teamfoto´s met trainingspak en daarna in het heuse tenue waar zij op 17 april ook hun wedstrijd in gaan spelen! Hoofdsponsor van het G-Team is Altec Beveiliging. Altec sponsort alle kleding en tassen voor de spelers en trainers van het G-Team.Na het maken van de foto´s begon de training onder leiding van hoofdtrainer Joop Dacier. Hij werd geassisteerd door oud-spelers René Hofman, Eugene Hanssen, René Trost en Pierre Vermeulen. Ook Roda JC keeper Benjamin van Leer was van de partij om de keepers te trainen. De spelers, die straalden, kregen een gezamenlijke warming-up. Vervolgens werden ze in groepen verdeeld, zodat iedere trainer een eigen groep kon gaan trainen. Aan het einde van de training werd nog een wedstrijd gespeeld waarbij de spelers al het aangeleerde konden toepassen.Op 8 april staat de volgende training gepland. De spelers bereiden zich dan de laatste keer voor op hun officiële wedstrijd tijdens TVMuyzcap op 17 april in het Parkstad Limburg Stadion. De wedstrijd wordt gespeeld tegen de C1 van de Voetbalacademie van Roda JC Kerkrade. De wedstrijd is de letterlijke aftrap van TVMuzycap 2015. Met TVMuzycap laat Roda JC talenten met beperkingen scoren. Net zoals vorig jaar staan op 17 april aanstaande de zang- en acteertalenten van talenten met een beperking centraal, maar er zal dit jaar middels het G-Team tevens aandacht geschonken worden aan sporters met een beperking. Tevens is op 17 april de kick-off van de kunstveiling, waarbij kunstwerken worden geveild die kinderen van verschillende scholen en instellingen hebben gemaakt.

Officiƫle presentatie

Geplaatst op: 05-03-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK