Roda JC wint overtuigend van FC Den Bosch

Roda JC heeft haar oefenduel overtuigend met 2-0 gewonnen door doelpunten van Mario Engels.
Hoofdtrainer Robert Molenaar had een basisplaats ingeruimd voor kersverse aanwinst Richard Jensen. De thuisploeg was in de openingsfase de bovenliggende partij en creëerde verschillende kansen maar beloonde deze niet met een doelpunt. Na een fraaie solo van Mario Engels kwam de thuisploeg alsnog op voorsprong. Engels omspeelde zijn directe tegenstander en schoot de bal hard tegen de touwen: 1-0.

Na een korte drinkpauze leek Den Bosch iets meer in de wedstrijd te komen. Echter was het wederom Mario Engels die de stand verdubbelde. De buitenspeler krulde de bal in de verre hoek en liet de doelman van Den Bosch kansloos: 2-0.

Roda JC speelde aanvallend en had veel balbezit wat resulteerde in verschillende kansen. Tot twee maal toe werd de paal geraakt en de inzet van aanvoerder Daryl Werker spatte uiteen op de lat. Uiteindelijk werd er door beide ploegen niet meer gescoord waardoor de ploeg van hoofdtrainer Robert Molenaar er met de winst vandoor ging.

Volgende week vrijdag (10 augustus) speelt Roda JC haar laatste oefenduel tegen Al-Batin F.C. Aanvang van deze wedstrijd is om 19.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion. Losse tickets kosten €5,- per stuk, seizoenkaarthouders (2018-2019) hebben gratis toegang.
Geplaatst op: 04-08-2018
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK