20/21
2176verkochte seizoenkaarten

Constructief gesprek tussen fans, spelers en technische staf!

Vanmiddag heeft er in de bestuurskamer van het Parkstad Limburg Stadion een constructief gesprek plaatsgevonden tussen afgevaardigden van de verschillende supportersverenigingen en hoofdtrainer Van der Luer, keeperstrainer Zoetmulder en spelers Engels, Muyters, Werker en Souren.
Reden van het gesprek was de ontstane disharmomie tussen selectie en een deel van de supporters. Met betrekking tot Tom Muyters hebben beide partijen hun zegje gedaan en is er een streep onder het hele gebeuren gezet.

Daarnaast vond er een dialoog plaats tussen Engels, Souren en Werker over het begrip met betrekking tot de onvrede bij de supporters. Rodafans hebben de laatste jaren al veel te verduren gehad maar ondanks alles mag dat niet ten koste gaan van de onvoorwaardelijke steun voor dit team met veel jonge spelers die juist nu de steun vanaf de tribunes hard nodig hebben.

Er werd afgesloten met een gezamenlijke foto, maar nog belangrijker: één gezamenlijk doel! De spelers zullen morgen 110% geven, maar daarbij is de onvoorwaardelijke steun van onze hondstrouwe achterban van onschatbare waarde!

Vanaf morgen iedereen 110% achter de ploeg en dan blijven de 3 punten hopelijk in Kerkrade!
Geplaatst op: 04-04-2019
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK