20/21
2568verkochte seizoenkaarten

Soccer Arena wederom shirtsponsor Roda JC tijdens Roda JC - Jong PSV

Tijdens de bekerwedstrijd Roda JC Kerkrade - SC Heerenveen van dinsdag 23 september jl. waren zij al shirtsponsor van Roda JC, maar ook tijdens de competitiewedstrijd van vandaag zal Soccer Arena de prominente plek op de voorkant van het Roda JC shirt innemen. Uiteraard dankt Roda JC Kerkrade Soccer Arena voor het vertrouwen!
SOCCER ARENA bij LeisureDome Kerkrade
Woensdag 24 september werd de Soccer Arena bij LeisureDome, het unieke leisure concept in Kerkrade, officieel geopend door burgemeester J. Som. Vanaf donderdag 25 september kunnen de 4 schitterende indoor soccer velden gereserveerd worden. De nieuwe accommodatie wordt door Heton beheerd en geëxploiteerd. Olaf Rompelberg is aangesteld als bedrijfsleider. 

Ultramoderne faciliteiten

Met maar liefst 4 ultramoderne indoor soccervelden met elk een afmeting van 15 x 30 meter en en ruime kleed- en doucheruimten biedt de Soccer Arena enorme mogelijkheden aan voetballers uit al haar geledingen. Jeugd- en seniorenelftallen van amateurclubs kunnen hun trainingen bij slechte weersomstandigheden gewoon voortzetten. Profclubs kunnen er trainen en daarmee de spelers tijdens alle jaargetijden in opperste conditie houden. Er kunnen voetbalkampen gehouden worden in vakantieperioden.

Ook voor scholen biedt de Soccer Arena tal van mogelijkheden, zoals voetbaltoernooien of sportdagen, waarbij ook andere takken van sport in het programma kunnen worden opgenomen. De accommodatie is rolstoeltoegankelijk. De Soccer Arena biedt ook arrangementen voor kinderfeestjes en verjaardagspartijtjes en heeft vele sportieve uitdagingen voor bedrijven en instellingen.

Gezellige SPORTBAR

De Soccer Arena beschikt tevens over een gezellige Sportbar van waaruit men zicht heeft op de speelvelden en waar men op een ultragroot scherm onder meer voetbalwedstrijden kan volgen.

Reserveren

Reserveren is mogelijk via de website www.soccer-arena.nl
Meer informatie kan verkregen worden via info@soccer-arena.nl

Geplaatst op: 03-10-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK