20/21
2341verkochte seizoenkaarten

Roda JC Thema Box

Roda JC Kerkrade werkt sinds het seizoen 2013-2014 met de Roda JC themaboxen. In branchegerichte boxen ontmoet u de voor u interessante partijen. Bij elk bijeenkomst staat een brancherelevant thema centraal. Kennisdeling en gegarandeerde business! Netwerken was nog nooit zo effectief!
Wat zijn de Roda JC themaboxen?

Roda JC Kerkrade biedt haar huidige, oude en nieuwe relaties een nieuwe manier van netwerken. Voor de branches Bouw & Techniek, Industrie, Health-Wellness-Care en Digital worden verschillende bedrijven benaderd. Iedere thuiswedstrijd van Roda JC Kerkrade staat één van deze branches met een thema centraal in een Roda JC Kerkrade themabox.

Per branche sluiten zich tenminste zes bedrijven voor zes wedstrijden aan als vaste deelnemer met elk 2 stoelen. Elke partij is één keer per cyclus gastheer en mag dan additioneel 6 extra relaties uitnodigen. Op deze manier is er telkens een kennissessie en een mix van bekende en nieuwe gezichten. Per box van 24 stoelen kunnen er maximaal 9 vaste partners deelnemen. Op deze manier blijft er altijd ruimte voor roulatie.
Thema bijeenkomsten
Naast de branche gerelateerde bijeenkomsten zullen er ook eenmalige thema bijeenkomsten zijn in een themabox. Tijdens deze bijeenkomsten worden overkoepelende thema’s besproken die voor iedere organisatie interessant kunnen zijn. Van zorg 2.0 tot het nieuwe WMO beleid, van het nieuwe werken tot aan duurzaam ondernemen.

Deelname
Op dit moment hebben we voor de bovengenoemde branches reeds een aantal vaste deelnemers weten te interesseren. Per branche is er echter nog ruimte voor extra partijen. Wilt u met uw bedrijf 2 stoelen afnemen in een cyclus van 6 wedstrijden? De kosten hiervan bedragen per stoel €2.000,- .

Hoe kan ik deelnemen?
U kunt uw plek in de themabox nu alvast reserveren door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Hierdoor bent u verzekerd van 2 stoelen voor uw bedrijf. Binnen enkele weken presenteren wij de online aanmeldmodule waarmee u zich online kunt aanmelden voor de verschillende branches of overkoepelende thema’s. Zorg dat u erbij bent.

29 november 2013 Kick Off Roda JC Thema Boxen

Geplaatst op: 02-12-2013
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK