20/21
2478verkochte seizoenkaarten

Wiertz Gastvrij levert topkrachten aan Limburgse horeca en hospitality

Wiertz Gastvrij zal tijdens wedstrijd Roda JC Kerkrade - SC Cambuur met haar naam als sponsor op de rugzijde van het shirt onder het rugnummer staan.
Wiertz Gastvrij is het horeca label van Wiertz Personeelsdiensten, de bekende Limburgse uitzendorganisatie. Omdat er in onze provincie veel vraag naar flexibel horeca personeel is, besloot de uitzender het horeca uitzendbureau te openen. Wiertz Gastvrij is sinds kort gevestigd in Technohouse Heerlen, vlakbij de Zuyd Hogeschool en Arcus College. Het kantoor wordt bemand door kantoormanager Cliff Janssen en intercedente Renee Aussems. Beiden hebben hun sporen binnen de horecabranche volop verdiend. "Het uitzenden van horeca personeel luistert nauw" aldus Cliff Janssen. “Horeca personeel loopt immers steeds in de frontlinie, is voortdurend zichtbaar en moet gasten op handen dragen door vakkundig en hartelijk te bedienen".De officiële opening van Wiertz Gastvrij vindt plaats op zaterdag 3 oktober rondom de wedstrijd Roda JC Kerkrde – SC Cambuur. De feestelijke aftrap wordt kracht bijgezet op de BBB, later die week van 5 t/m 7 oktober in het MECC te Maastricht. Tijdens deze bourgondische horecavakbeurs zal Wiertz Gastvrij zich presenteren aan het grote publiek middels een eigen stand. Tevens zal personeel van Wiertz Gastvrij de gasten op deze horecabeurs voorzien van smaakmakende hapjes, bereidt door sterrenkoks. De feestweek wordt afgesloten met een ‘jobpers´ borrel op de eigen locatie in Heerlen later die week. Wiertz Gastvrij zal zich optimaal presenteren tijdens deze feestelijke openingsweek, om zo de hospitality in Limburg een goede indruk te geven van dit speciale label.

Wiertz Gastvrij levert topkrachten aan Limburgse horeca ‘en alles daaromheen´
Limburg is dé provincie waar bourgondisch genieten en het goede leven centraal staan. Mooie terrassen, prachtige restaurants en adembenemende hotels. Al dat moois biedt volop werkgelegenheid en toeristische aantrekkingskracht. Logisch dus dat de Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten vond dat de tijd rijp was om een horeca uitzendbureau toe te voegen aan het dienstenpakket. Wiertz Gastvrij is de naam! In de horecabranche en alles daaromheen − de hospitality − is ervaren en tegelijkertijd flexibel inzetbaar personeel onmisbaar. Piekdagen zijn immers vanzelfsprekend. De noodzakelijke personeelsbezetting is daardoor aan flinke schommelingen onderhevig. Wiertz Gastvrij biedt werkgevers in de hospitality een maatwerkoplossing die het resultaat is van een jarenlange praktijkervaring met het uitzenden van krachten in de horecasector. Een vaste groep jobpers − enkel topkrachten komen in aanmerking − vormt de kern van de dienstverlening. Zodra de planning dat nodig maakt worden uitzendkrachten opgeroepen en ingezet. Om de pool de vereiste kwaliteit te kunnen geven en voortdurend over geschikte medewerkers te kunnen beschikken, rekruteert Wiertz Gastvrij permanent uitzendkrachten met de gewenste kwalificaties.Over Wiertz Gastvrij
De volledige planning en invulling van uw pool nemen wij voor onze rekening. U geeft wekelijks door voor welke diensten u uitzendkrachten wenst in te zetten. Door regelmatig op de werkplek met u het functioneren van onze poolkrachten te evalueren, houden we gezamenlijk de vingers aan de pols en zorgen we voor de gewenste kwaliteit. Aan de hand van de door u opgegeven urenstaten ontvangt u wekelijks een factuur opgesplitst naar afdeling. Ook andere belangrijke aspecten nemen wij u uit handen. U kunt hierbij denken aan het regelen van inwerkdiensten, het wekelijks inplannen van krachten, het opleiden van krachten, de wekelijkse verloning en het begeleiden van krachten op de werkplek.

Geplaatst op: 02-10-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK