20/21
2568verkochte seizoenkaarten

Berner stelt maatschappelijke skybox beschikbaar aan TVMuzycap

Berner Produkten B.V. uit Landgraaf was afgelopen zondag tijdens de derby Roda JC Kerkrade – MVV shirtsponsor van de wedstrijd.
Naast dat het bedrijf op de wedstrijdshirts van de spelers prijkte, kreeg Berner ook de mogelijkheid om een skybox in te zetten voor maatschappelijke doeleinden.

Midden in de maatschappij


Het bedrijf koos voor TVMuzycap. TVMuzycap is een festival voor talenten met een beperking. Waar in 2013 het evenement plaatsvond in Bocholtz, wordt het eendaagse evenement vanaf dit jaar georganiseerd in het Parkstad Limburg Stadion. TVMuzycap laat talenten met een beperking stralen. De talenten staan niet zoals zo vaak langs de zijlijn, maar staan zelf in de spotlights. Afgelopen jaar scoorden de talenten op het gebied van kunst, cultuur, toneel en muziek. Komend jaar wordt ook sport aan het rijtje toegevoegd.

Omstreeks 12.00 uur arriveerde de projectgroep én talenten in het Parkstad Limburg Stadion. Nadat zij werden begeleid naar de skybox, werden zij ontvangen door Manfred Rouschop, hoofd marketing van Berner. De 24 gasten schoven, na het welkomstwoord, aan voor de lunch. Na de lunch was het tijd voor de wedstrijd. Er zou en moest gewonnen worden van provinciegenoot MVV Maastricht.

Midden in de maatschappij

De spelers van Roda JC werden luidkeels aangemoedigd. Onder andere deze aanmoedigingen resulteerden in een 2-0 overwinning voor de Kerkraadse ploeg. Na de wedstrijd was het tijd voor het spannendste gedeelte van de dag: Marc Höcher, Nathan Rutjes en keeper Bram Verbist zouden de skybox bezoeken en shirts verloten in de maatschappelijke skybox. Nadat enkele talenten werden verblijd met een (gedragen) wedstrijdshirt, werden de spelers van harte uitgenodigd voor een etentje bij Talentino, een authentiek restaurant waar talenten met een psychiatrische en/of verstandelijke beperking de mogelijkheid hebben om op bourgondische en ambachtelijke wijze gasten te laten genieten van hun kooktalenten. De spelers hebben hun woord gegeven en zijn binnenkort te gast in het restaurant.

Roda JC Kerkrade dankt, namens de projectgroep en talenten van TVMuzycap, Berner Produkten b.v. voor deze meer dan succesvolle middag. Het was een onvergetelijke dag!

Midden in de maatschappij”  width=


Midden in de maatschappij


Lees hier het verslag van TVMuzycap 2014

31 augustus 2014 Berner Skybox TVMuzycap

Geplaatst op: 02-09-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK