20/21
2341verkochte seizoenkaarten

Roda JC Kerkrade presenteert KLG

KLG Europe neemt dit seizoen de prominente plaats in op de achterkant van het Roda JC Kerkrade shirt. Zodoende zijn zij, na onze trouwe partner Medisana, de tweede rugsponsor van de club.
Naast de positie op de rug heeft KLG zich ook verbonden als broeksponsor. In eerste instantie is een overeenkomst voor een jaar afgesloten maar beide partijen hebben de intentie de samenwerking uit te bouwen en samen te groeien.

Afgelopen maandag tekende de directie van KLG Europe de overeenkomst met Roda JC Kerkrade. Dat werd in het bijzijn van de technische staf en selectie gevierd met een mooi fotomoment.


KLG Europe is gespecialiseerd in groupage diensten over geheel Europa, waarbij ze marktleider zijn naar Frankrijk en een groot deel van Oost Europa. Daarnaast verzorgt ze zeevracht, intermodaal vervoer en warehousing. KLG Europe biedt derhalve een complete dienstverlening voor uw gehele supply chain met passie voor logistiek.

Meer informatie over KLG op: www.klgeurope.com.

Op Roda JC Club TV een impressie van de presentatie:Geplaatst op: 01-09-2015
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK