20/21
3193verkochte seizoenkaarten

Update maatregelen Roda JC tegen Coronavirus

Dinsdagavond 31 maart heeft het kabinet bekend gemaakt dat de bestaande Coronamaatregelen, niet langer tot 6 april maar minimaal tot en met 28 april van kracht blijven.
Daarnaast werd duidelijk dat wedstrijden in het betaalde voetbal zonder publiek alsnog óók vallen onder de evenementenregeling die tot 1 juni van kracht is. Voor het betaald voetbal betekent dit dat de competities niet binnen afzienbare termijn uitgespeeld kunnen worden.

Gevolgen Roda JC
Dit besluit betekent dat er door Roda JC tot minimaal 28 april géén wedstrijden en trainingen worden afgewerkt. Ook blijft het gehele Parkstad Limburg Stadion inclusief de Fanshop tot minimaal 28 april gesloten.

Gevolgen Roda JC Voetbalacademie
Voor de Roda JC Voetbalacademie betekent dit dat de competitie erop zit. De KNVB heeft na beraad namelijk besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland.

Pers en media kunnen contact opnemen met persvoorlichter Mark Maas (mmaas@rodajc.nl / 06 - 11210493).

Volg Roda JC via de verschillende communicatiekanalen en blijf op de hoogte over de Coronamaatregelen.
Geplaatst op: 01-04-2020
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK