Roda JC huurt Mike van Duinen van Fortuna Düsseldorf

Roda JC Kerkrade heeft met Fortuna Düsseldorf overeenstemming bereikt over de huur van Mike van Duinen. De 24-jarige aanvaller zal tot het einde van dit seizoen de selectie van Roda JC versterken.
Van Duinen maakte voor ADO Den Haag zijn debuut in het betaalde voetbal. Saillant genoeg gebeurde dat in het Parkstad Limburg Stadion tegen Roda JC in de play-offs van het seizoen 2010-2011. Hij speelde vijf seizoenen voor de club uit zijn geboortestad, voordat hij afgelopen zomer de overgang maakte naar het Duitse Fortuna Düsseldorf.

Mike van Duinen over zijn overgang: “Ik heb een aantal gesprekken gehad met Roda JC en daar heb ik een goed gevoel bij gekregen. Het eerste halfjaar had ik bij Fortuna Düsseldorf op meer speeltijd gehoopt. En aangezien ik gewoon zoveel mogelijk wil spelen, ben ik blij dat Roda JC voorbij kwam”.

Technisch Directeur Ton Caanen: “Wij zijn al enige tijd met Mike in gesprek en zijn dan ook verheugd dat we hem vlak voor het verstrijken van de transferdeadline nog kunnen toevoegen aan de selectie. Een type speler die de Eredivisie kent en past bij Roda JC”.

 
Geplaatst op: 01-02-2016
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK