Roda JC Kerkrade met Mijn Limburg Mijn Roda komende weken in Kerkrade Zuidwest

De komende weken zal Roda JC Kerkrade nadrukkelijk bij scholen, verenigingen, bedrijven en verzorgingstehuizen in Kerkrade Zuidwest aanwezig zijn.
Roda JC Kerkrade nodigt namelijk iedere inwoner van Kerkrade Zuidwest uit om tegen een zeer voordelig tarief de wedstrijd Roda JC Kerkrade – FC Utrecht op zaterdag 25 januari 2014 om 19.45 uur te bezoeken in het kader van het project ‘Mijn Limburg. Mijn Roda’.

Om het project in Kerkrade Zuidwest bekend te maken worden er in week 1 [4 en 5 januari] huis-aan-huis uitnodigingen verspreid en zullen er een groot aantal verenigingen aangeschreven worden, zodat gezamenlijk de wedstrijd Roda JC Kerkrade – FC Utrecht bezocht kan worden om op die manier de sociale cohesie in Kerkrade Zuidwest verder te bevorderen. Op deze uitnodiging staat alle informatie omtrent de wedstrijd en is er ook een prijs te winnen. Er kan namelijk deelgenomen worden aan een posterwedstrijd. Zo maakt men kans op een Businessarrangement voor twee personen inclusief een dinerbuffet voor de wedstrijd.

Roda JC Kerkrade bezoekt in Kerkrade Zuidwest een basisschool in het kader van de Schooltoer, een van de projecten van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij. Jeugdtrainers van Roda JC organiseren een clinic voor de D-jeugd.

Vanuit ons nieuwe maatschappelijk project ‘Roda JC Old Stars’ bezoeken oud-Roda JC spelers Pierre Vermeulen en John Meuser een zorgcentrum waarbij de historie van Roda JC speels aan een voetbalquiz wordt gekoppeld. Tevens zullen de ouderen uit het zorgcentrum uitgenodigd worden in de Koempelbox, waarin 65- plussers de wedstrijd Roda JC Kerkrade - FC Utrecht vanuit de skybox kunnen bekijken. Daarnaast zullen, in het kader van samen de wedstrijd bezoeken, een groot aantal actieve verenigingen geïnformeerd worden over het project. 


Waarom doet Roda JC dit?
Roda JC wil de inwoners van Zuid-Limburg op een zo prettig mogelijke manier kennis laten maken met het bezoeken van een voetbalwedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat er een drietal redenen zijn dat potentiële supporters afzien van een stadionbezoek: complexiteit rondom toegangsbewijzen, infrastructuur / veiligheid en omdat mensen het gewoonweg niet overwegen.

Om zoveel mogelijk van deze drempels weg te nemen is er gekozen voor een ‘gebiedsaanpak’, waarbij Roda JC Kerkrade steeds andere gebieden uitnodigt om samen naar Roda JC Kerkrade te komen. Mensen kunnen zowel online een kaartje aanschaffen, als ook bij PLUS Paes [Maria Gorettiplein Bleijerheide] waar een lokaal kaartverkooploket is ingericht. Hier kunt u vanaf 6 januari 2014 tegen een voordelige kennismakingsprijs uw toegangsbewijs kopen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen zelfs gratis naar de wedstrijd.

Voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag op 15 februari 2014 zijn wij met het project Mijn Limburg. Mijn Roda aanwezig in Kerkrade Noordoost.

Kerkrade Zuidwest: 25 januari 2014 Roda JC Kerkrade - FC Utrecht
Spekholzerheide, Heilust, Terwinselen, Kaalheide, Gracht, Dentgenbach, Nulland en Bleijerheide

Kerkrade Noordoost: 15 februari 2014 Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag
Eygelshoven-Kom, Hopel, Waubacherveld, Vink, Chevremont, Haanrade, Kerkrade-Centrum, Erenstein, Rolduckerveld en Holz

Geplaatst op: 01-01-2014
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK